• safw

Sådan vælger du vores glasrækværkssystem

A. Gelændersystem i hele gulv:

Glasrækværkssystem på gulvet er det mest udbredte, du skal installere balustraden efter bygningen er gulvbelagt.

Fordel:

1. Fastgør med skruer, uden svejsning, så det er nemt at installere.
2. Forbedret LED-rille, sæt LED-beslag/transportør inde i aluminium u-kanalen for at sikre jævnt lys.
3. For at sikre, at glasset er godt fastgjort og stabilt, er det justerbare glasbeslag og glasstøttesystem integreret, og du kan justere glasrummet ved hjælp af glasbeslaget (ved at fastgøre boltene på siden af ​​glasstøttesystemet).Sammenlignet med det almindelige beslag er denne fastgørelsesmetode stærkere og mere stabil, nemlig dens belastningskapacitet og vindbestandige ydeevne er bedre.

Helt glas gelænder på gulvet med LED

B. Gelændersystem i gulv i hele glas:

In-gulv glasstøttesystem er fastgjort inde i gulvet, det er indstøbt, så du skal installere balustraden, før bygningen gulvbelægges.Ellers skal du fjerne gulvet.
Fordelene ved denne type glasunderstøtningssystem er næsten de samme som gulvunderstøtningssystemer, hvilken forskel er, at det justerbare glasbeslag er fastgjort af boltene på toppen.Dette er et nøglepunkt, at du kan fastgøre glasstøttesystemet inde i gulvet.

Glasskinne i gulv med LED

C. Eksternt gelændersystem af glas:

Samme som navnet er udvendigt glasstøttesystem fastgjort på yder-/vægsiden, så du skal vente til væggen er flisebelagt/dekoreret.
Fordelene ved denne type glasstøttesystem er også næsten de samme som på gulvets glasstøttesystem, hvilken forskel er, at det justerbare glasbeslag er et lille stykke, ikke integreret med glasstøttesystemet.Og der er ingen LED-beslag/transportør.Eksternt glasstøttesystem kan også spare plads, fordi det blev installeret på ydervæggen.

Udvendigt al glas gelænder med LED

Velkommen til at kontakte os for yderligere detaljer, hvis du skal købe glasrækværk til din bygning, vi er her oprigtigt for at levere vores produkter og service.


Indlægstid: 06-04-2022